.

.

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα

Δείτε τα μέλη μας πατώντας την εικόνα
*Η ισχύς εν τη ενώσει*
- 4/12/2014

Η Wikipedia εγκαταλείπει το GoDaddy



Μπορεί το GoDaddy να αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο καταχωρητή domains στον κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να αδιαφορεί... για το πώς αντιμετωπίζουν οι πελάτες του κάποια ευαίσθητα και σημαντικά θέματα.

Έτσι λοιπόν, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο SOPA, αυτόματα πάρα πολύς κόσμος αποφάσισε την απομάκρυνση των λογαριασμών του από το GoDaddy.
Ανάμεσα τους και η Wikipedia. Δυο μήνες μετά, η online εγκυκλοπαίδεια ολοκλήρωσε και επίσημα την μεταφορά των domain της από το GoDaddy στην εταιρεία MarkMonitor.

Μάλιστα δημοσίευσε και σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξηγώντας ότι η μεταφορά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ σε ό,τι αφορά τη σχέση της με το GoDaddy αναφέρει τα εξής: 

«Η αποχώρηση από το GoDaddy ήταν εδώ και καιρό στις προθέσεις μας, γιατί το νομικό μας τμήμα θεωρούσε πως η εταιρεία δεν ανταποκρινόταν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των domain μας, και γι’ αυτό αρχίσαμε να αναζητούμε ενεργά άλλους παρόχους τον Δεκέμβριο του 2011. Η αρχική υποστήριξη του GoDaddy στο Stop Online Piracy Act (SOPA) (…) επανεπιβεβαίωσε την απόφασή μας να τερματίσουμε τη σχέση μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

.

.

Ακούστε τις τελευταίες Μουσικές Επιλογές μας πατώντας στην εικόνα, και βρείτε άρθρα Τέχνης

.

.

Find us on Facebook

Mας Ακολουθούν - Followers - Γίνετε και ΕΣΕΙΣ Μέλος μας!

Αρχειοθήκη ιστολογίου